Brand focení stylistky - Ludmila Dufková

Focení pro mě znamená spoustu přemýšlení o tom co před sebou vidím, co by bylo možné zlepšit jak v pozadí i popředí. Jak fotku udělat živější, zajímavější. Hlava se u toho opravdu dokáže pořádně unavit.

Až po focení jsem si uvědomila, že tentokrát se únava nedostavila a mohla bych klidně fotit dál. Lída je zkrátka typ člověka, který vás nabije energií i když ji sami v dané chvíli vydáváte.

Možná i to je důvod, že její rozsah služeb je natolik široký. Kombinuje barevnou typologii, služby stylistky i vizážistky a nahoru jako špičku na to postavila zbrusu novou službu, s kterou jsem se zatím nesetkala: barvy pro web, podle vaší typologie, aby bylo možné barvy webu používat na oblečení k běžnému nošení nebo focení a zároveň vám barvy co nejvíc pomohly projasnit tvář.

Ale teď už k samotným fotkám.

Prioritu měly ty, určené pro stavbu webu. Lída chtěla především sama na sobě ukázat jak dokáže pomocí barev na oblečení prozářit svou pleť.

Na barvách záležíMohou vám pomoct aby jste zářila a nebo právě naopak. V plánu byly fotky, na kterých bude vidět ukázka jak to může vypadat, když se všechno správně zkombinuje.

Na barvách záleží

Mohou vám pomoct aby jste zářila a nebo právě naopak. V plánu byly fotky, na kterých bude vidět ukázka jak to může vypadat, když se všechno správně zkombinuje.

Jak se dostanu k informaci, které barvy jsou ty pravé? Existují dvě cesty, tady jsme nafotili jak to vypadá během osobní konzultace.

Jak se dostanu k informaci, které barvy jsou ty pravé?

Existují dvě cesty, tady jsme nafotili jak to vypadá během osobní konzultace.

Služba funguje i on-lineKlienta nejspíš bude zajímat co si pod tím má představit. No hlavně ho musím vidět já, takže by měl být u okna a mít k dispozici zrcadlo.

Služba funguje i on-line

Klienta nejspíš bude zajímat co si pod tím má představit. No hlavně ho musím vidět já, takže by měl být u okna a mít k dispozici zrcadlo.

Po určení typu dostává klient kartičku, to aby nákupy v budoucnu probíhaly snadněji. Tohle je moc důležité. Klientky si to chválí, protože barvy časem zapomenou, ale s kartičkou, kterou mají v peněžence vždy při ruce je výběr barvy hned snadnější. P…

Po určení typu dostává klient kartičku, to aby nákupy v budoucnu probíhaly snadněji.

Tohle je moc důležité. Klientky si to chválí, protože barvy časem zapomenou, ale s kartičkou, kterou mají v peněžence vždy při ruce je výběr barvy hned snadnější. Přesně to jsou informace které před focením hledám a proč se o vašem podnikání snažím zjistit co nejvíc.

Pomoc s obnovou šatníkuTo fakt nevim jak nafotit, většinou bývá u skříní tma. A když tu skříň otevřem, bude tam spousta různých barev a …. Nakonec jsme si poradili.

Pomoc s obnovou šatníku

To fakt nevim jak nafotit, většinou bývá u skříní tma. A když tu skříň otevřem, bude tam spousta různých barev a …. Nakonec jsme si poradili.

Třidění šatníku nejraději dělám až po typologiiProhloubí se tak ještě víc porozumnění a to co o barvách zjistí během typologie si uloží ještě víc do paměti. Navíc projdeme i střihy vhodné pro jejich typ postavy.

Třidění šatníku nejraději dělám až po typologii

Prohloubí se tak ještě víc porozumnění a to co o barvách zjistí během typologie si uloží ještě víc do paměti. Navíc projdeme i střihy vhodné pro jejich typ postavy.

Vytvořili jsme i fotky “zátiší” které souvisí s nabízenými službami. Tak, aby se daly použít jako doplňkové na web.

Vytvořili jsme i fotky “zátiší” které souvisí s nabízenými službami.

Tak, aby se daly použít jako doplňkové na web.

Nezbytná profilovka, která vás vlastně na sítích představí, protože je u každého komenáře. Profilovka je jako zástupce prvního dojmu, který z vás ostatní mají, pokud se setkáte poprvé on-line. Pokud vás zajímá víc detailů právě o ní, můžete přejít n…

Nezbytná profilovka, která vás vlastně na sítích představí, protože je u každého komenáře.

Profilovka je jako zástupce prvního dojmu, který z vás ostatní mají, pokud se setkáte poprvé on-line.

Pokud vás zajímá víc detailů právě o ní, můžete přejít na blogový článek: Profilovka na sítě

 

Rádi byste měli podobné fotky? Stačí mi napsat a dohodnout se : fotografka@danaostrovska.cz

Previous
Previous

Brand focení koučky - Eva Křivánková

Next
Next

Změna profilovky - ze strašáka výhoda