Brand focení koučky - Eva Křivánková

Focení s Evou je vždycky jiné. Alespoň se mám na co těšit.

Podobně jako o tom mluví na svých sítích a stránkách se její povaha proměňuje v průběhu cyklu. Asi jako roční období. A tak jsme to propojili a víme, že se ještě nějakou dobu setkávat budeme.

Tentokrát to bylo o emocích. Eva se v bezpečném prostředí nechala unášet připravenou hudbou a nechala svoje emoce vyplout na povrch. Na mě bylo snažit se je zachytit aby k použití měla celý repertoár výrazů.

RozesmátáDíky tomu že se nedívá přímo do objektivu ale na stranu může fotku využít a doprovodit ji textem, tlačítkem nebo prostě jen poslat pozornost daným směrem.

Rozesmátá

Díky tomu že se nedívá přímo do objektivu ale na stranu může fotku využít a doprovodit ji textem, tlačítkem nebo prostě jen poslat pozornost daným směrem.

Vnímající, sdílejícíSvět není vždy jen krásný. Někdy  je to nahoru, jindy dolů. Proto jsme fotili i emoce z opačného konce. Kdy může vyjádřit starost, sounáležitost, porozumnění s problémem.

Vnímající, sdílející

Svět není vždy jen krásný. Někdy je to nahoru, jindy dolů. Proto jsme fotili i emoce z opačného konce. Kdy může vyjádřit starost, sounáležitost, porozumnění s problémem.

Roztoč to se mnouTanec je jedním ze způsobů jak se uvolnit a dostat se z vlivu událostí, které se hrnou ze všech stran. Pro mnohé by se dal považovat za nejsnadnější způsob meditace.

Roztoč to se mnou

Tanec je jedním ze způsobů jak se uvolnit a dostat se z vlivu událostí, které se hrnou ze všech stran. Pro mnohé by se dal považovat za nejsnadnější způsob meditace.

Smyslnosttady už se dotýkáme ožehavých témat. Nafotit jsme je chtěli jen v náznacích. Tak, aby fotka jen napověděla.

Smyslnost

tady už se dotýkáme ožehavých témat. Nafotit jsme je chtěli jen v náznacích. Tak, aby fotka jen napověděla.

Jen takfotky aktuálního období, které půjdou jen tak na sítě, aby zaujali přitáhly pozornost.

Jen tak

fotky aktuálního období, které půjdou jen tak na sítě, aby zaujali přitáhly pozornost.

Čas, kdy je člověk sám pro sebe  Najit si klidnou chvilku a strávit ji sám se sebou třeba na procházce, když je doma plno zní  jako dobrý nápad. Nejlepší čas srovnat si myšlenky.

Čas, kdy je člověk sám pro sebe

Najit si klidnou chvilku a strávit ji sám se sebou třeba na procházce, když je doma plno zní jako dobrý nápad. Nejlepší čas srovnat si myšlenky.

Momentky z foceníVznikly i fotky, co jsme neplánovali. Třeba když vítr rozfoukal difuzní látku ve dveřích.

Momentky z focení

Vznikly i fotky, co jsme neplánovali. Třeba když vítr rozfoukal difuzní látku ve dveřích.

Rádi byste měli podobné fotky? Stačí mi napsat a dohodnout se : fotografka@danaostrovska.cz

Zajímá vás jak to vypadalo u jiných - nakoukněte na focení s PR konzultantky Jany, zahradnice Petry, překladatelky Soni, Burdovy Farmy.

Previous
Previous

Příprava brand focení - Stojí to za ten čas?

Next
Next

Brand focení stylistky - Ludmila Dufková